Mesthandel & Intermediair Meer over mesttransport en -verwerking

Mesthandel en werkwijze

Vakutrans zet jaarlijks een slordige 750.000 ton mest om. Ons bedrijf mag zich daardoor tot één van de grootste zelfstandige mesttransporteurs van Nederland rekenen. Dankzij deze immense afzet garandeert van Kuijk het hele jaar door zowel de inname als de afzet van drijfmest. Afzet gaat zowel via zelfstandige ondernemers als via afzetcoöperaties. Laat u door onderstaande foto’s inspireren en krijg een indruk van ons hoogwaardig materieel, grote opslag, deskundigheid en vele ervaring die van Kuijk rijk is.

Onze werkwijze

Door groots te werken, kunnen we de kosten per ton verwerkte mest zo laag mogelijk houden. Binnen de Van Kuijk Groep zijn afzetkanalen van verwerkte mest bekend en vertrouwd met elkaar. Voor alle vrijgekomen producten is er een afzetkanaal bekend in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Laat u verassen door onze snelle en betrouwbare dienstverlening. Afspraak is afspraak, dat geldt voor zowel onze daghandel als voor afvoer op contractbasis.

U kunt rekenen op een zakelijke en correcte afwikkeling door onze professioneel opgezette administratie.

Indien u informatie wenst of een offerte wil aanvragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. We nemen dan uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. U kunt ons ook bellen op het telefoonnummer onderaan deze pagina.