Over de
Van Kuijk Groep
de geschiedenis van het bedrijf
een echt familiebedrijf

Waarom groei en specialisme de boer vooruit helpt

Het waren Tini en Greet van Kuijk die hun loonbedrijfje opstartten in 1968. Toen nog met één trekker en een 3 kuubs mesttankje. Door de jaren heen bleef het bedrijf gestaag groeien. En nadat de zonen Bart en Coen van Kuijk het bedrijf overnamen, groeide het bedrijf nog sneller. Die groei vloeit voornamelijk voort uit diverse overnames en samenwerkingen met omliggende bedrijven die actief zijn, of waren, in de transportsector of het agrarisch loonwerk.

Vandaag de dag kent het bedrijf vier hoofdtakken: de tak mesttransport & -verwerking, de transporttak, de tak agrarisch loonwerk en de tak grondverzet en civiele werken. Vandaar dat enkele jaren terug een overkoepelende bedrijfsnaam in het leven is geroepen: de ‘Van Kuijk Groep’. Onder deze groep vallen diverse ondernemingen die terugslaan op de vier genoemde hoofdtakken.

Dat het bedrijf nog altijd groeit komt doordat de kernwaarden van dit familiebedrijf nog altijd stevig overeind staan: ‘afspraak is afspraak’, betrouwbaar, loyaal en binnen de Van Kuijk Groep wordt altijd gezocht naar oplossingen om de dienstverlening efficiënter, klantgerichter en simpelweg beter in te richten. Klanten kunnen vertrouwen op de afspraken die worden gemaakt. En dat maakt dat klanten terug blijven komen en weten waar ze aan toe zijn. Een vooruitziende blik helpt daarbij enorm. De focus ligt dagelijks op de toekomst: waar liggen nog kansen en hoe kunnen we de klanten nog beter van dienst zijn.

Naast de natuurlijke groei en enkele bedrijfsovernames, is de laatste jaren is fors ingezet op het verbeteren van de interne organisatie en administratie. Automatisering speelt daarbij een cruciale rol. Met gepaste trots mag gezegd worden dat er bijna geen enkel ander bedrijf in deze branche is waarbij de complexe wet- en regelgeving rondom mestverwerking, -transport en –handel zo goed en overzichtelijk in kaart is gebracht als bij de van Kuijk Groep. Nieuwsgierig? Maak een afspraak met de directie of één van onze vertegenwoordigers en laat u overtuigen.

Lees meer over onze medewerkers

Maak kennis met het team van Van Kuijk

Greet en Tini zijn nog steeds betrokken bij de Van Kuijk Groep, maar hebben de bodem gelegd voor een mooie personeelsvloot. Lees hier meer over de collega’s voor en achter de schermen.

Lees meer