Terug naar: Leren & Werken bij de Van Kuijk Groep

Kom werken als Chauffeur voor Vakutrans

We zijn op zoek naar een nette en gemotiveerde chauffeur beroepsgoederenvervoer. Het betreft voornamelijk mesttransport en vervoer voor …….(nader invullen). In overleg kan ook vervoer richting Frankrijk of Duitsland ingepland worden.
De werkzaamheden starten in zowel de ochtend/middag en avond, voorkeuren kunnen worden aangegeven, deze bespreken wij tijdens de kennismaking.

Verantwoordelijkheden:

Je draagt zorg voor het correct en netjes uitvoeren van je opdrachten/ritten. Wij hebben een modern en goed onderhouden wagenpark en de beschikking over een eigen werkplaats en wasstraat. In je functie vertegenwoordig je Vakutrans, je bent dan ook in staat om keurig te communiceren met een eventuele opdrachtgever. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf!

Je wordt onderdeel van de Van Kuijk Groep, je ontvangt een marktconform salaris en bijpassende arbeidsvoorwaarden conform de CAO beroepsgoederenvervoer.

Wat vragen we:

Je beschikt over Rijbewijs CE, ervaring met rijden op trekker/oplegger, … (nader invullen).
Bij een eventuele sollicitatie informeer je ons wat de status is van je ‘code 95’ en kunt dit aantonen via het CBR. Anders kunnen we je sollicitatie helaas niet in behandeling nemen. Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de nederlandse taal in woord en geschrift.

Je fysieke en mentale conditie is goed. Als beroepsbestuurder beschik je over een grote hoeveelheid van hoeveelheid verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig. Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf in de transport- en logistieke sector.

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en cv naar Coen van Kuijk: coen@vankuijkbv.nl of neem contact op met Coen op telefoonnummer 06 – 53 54 85 57