Transport GMP diervoeders
GMP vloeibaar tanktransport

Transport GMP

Binnen de van Kuijk Groep is in het GMP vloeibaar tanktransport een activiteit die goed aansluit bij de kernactiviteiten van de onderneming. Van Kuijk Groep is al jaren actief in het transport van reststromen afkomstig van levensmiddelen fabrieken die naar de feed sector gaan.

In alle feed, food en bemestingsproduct markten waarin wij actief zijn, willen wij blijven groeien. Het vasthouden aan onze kernwaarden: afspraak is afspraak, betrouwbaar, loyaal en het zoeken naar oplossingen om de dienstverlening efficiënter, klantgerichter en simpelweg beter in te richten.

We werken met professioneel personeel en maken gebruik van high tech transportmaterieel, daardoor onderscheiden wij ons van de concurrentie. We werken nauw samen met meerdere opdrachtgevers om zo de logistieke dienstverlening te optimaliseren en daarbij een zo hoog mogelijke beladingsgraad te realiseren met weinig lege kilometers. Bent u geïnteresseerd of benieuwd, bel dan gerust eens op voor de mogelijkheden en bespreek dit samen met onze commerciële medewerkers.